Vloženo: 07.03.2018 Autor: Jana Daňková / Vzdělávací institut pro Moravu, zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků a středisko služeb školám, příspěvková organizace

Zásady projektu Zdravá školní jídelna jako inspirace pro zkvalitnění systému školního stravování. Účastníci budou seznámeni s jednotlivými kritérii projektu tak, aby byli schopni dle těchto kritérií pracovat bez ohledu na to, zda se registrují do programu či nikoli. Hlavním cílem projektu je, aby jeho zásady byly plošně využívány a přispěly tak ke zvýšení nutriční kvality podávané stravy, aby personál jídelny, strávníci i pedagogický sbor rozuměli těmto základním principům správné stravy, aby k edukaci používali validní pomůcky.

Zásady projektu Zdravá školní jídelna

Přednášky na téma:

  1. Kritéria Zdravé školní jídelny
  2. Jak stavět zdravé tělo
  3. Z pyramidy na talíř
  4. Nutriční doporučení ke spotřebnímu koši
  5. Objektivní vedení SK a normování s ohledem na Nutriční doporučení ke SK

 

Číslo akce:

AK01883

Stav kurzu:

veřejné

Název pro potvrzení:

Zásady projektu Zdravá školní jídelna

Kategorie:

  • Vzdělávání nepedagogických pracovníků

Lektoři:

  • Mgr. Alexandra Košťálová
  • PhDr. Mgr. Leona Mužíková, Ph.D.
  • Bc. Anna Packová

Odpovídá:

Jana Daňková - Středisko služeb školám a Zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků Brno, příspěvková organizace

Určeno:

Seminář je určen pro vedoucí školních jídelen

Místo konání:

SSŠ Hybešova 15, Brno

Termín:

2.5.2018

(9:00-13:00)

Cena:

 1.200 Kč

Přihlášky:

Do 22.4.2018

Podatelna:

http://www.sssbrno.cz/vzdelavaci-programy

 

 

Rozsah hodin:

5

Organizátor:

Středisko služeb školám a Zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků Brno, příspěvková organizace

 

 

Číslo akreditace:

není akreditováno

Související dokumenty