Zásady projektu Zdravá školní jídelna jako inspirace pro zkvalitnění systému školního stravování. Účastníci budou seznámeni s jednotlivými kritérii projektu tak, aby byli schopni dle těchto kritérií pracovat bez ohledu na to, zda se registrují do programu či nikoli. Hlavním cílem projektu je, aby jeho zásady byly plošně využívány a přispěly tak ke zvýšení nutriční kvality podávané stravy, aby personál jídelny, strávníci i pedagogický sbor rozuměli těmto základním principům správné stravy, aby k edukaci používali validní pomůcky.
Zásady projektu Zdravá školní jídelna
Přednášky na téma:
Číslo akce: |
AK01883 |
||
Stav kurzu: |
veřejné |
||
Název pro potvrzení: |
Zásady projektu Zdravá školní jídelna |
||
Kategorie: |
|
||
Lektoři: |
|
||
Odpovídá: |
Jana Daňková - Středisko služeb školám a Zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků Brno, příspěvková organizace |
||
Určeno: |
Seminář je určen pro vedoucí školních jídelen |
||
Místo konání: |
SSŠ Hybešova 15, Brno |
||
Termín: |
|
||
Cena: |
1.200 Kč |
||
Přihlášky: |
Do 22.4.2018 |
||
Podatelna: |
|||
|
|
||
Rozsah hodin: |
5 |
||
Organizátor: |
Středisko služeb školám a Zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků Brno, příspěvková organizace |
||
|
|
||
Číslo akreditace: |
není akreditováno |
JM ŠKOLY | portál o školství v Jihomoravském kraji | © 2007 - 2022 Vzdělávací institut pro Moravu | Zásady zpracování osobních údajů
realizace dat