Vloženo: 10.05.2016 Autor: Ivana Smejkalová / Vzdělávací institut pro Moravu, zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků a středisko služeb školám, příspěvková organizace

Seminář je určen pro vedoucí školních jídelen a hlavní kuchaře. Obsah je zaměřen na nové informace v oblasti školního stravování. Součástí semináře je výklad o obilovinách a cukrech.

Obsah semináře:

  1. Školní a závodní stravování
  2. Doplňková činnost – celková kalkulace obědů
  3. Obiloviny a výrobky z nich
  4. Cukry a sladidla
  5. Diskuze

Termín konání: 7. 6. 2016 (13.30–17.30 hod.)

Lektorka: Bc. Jarmila Čožíková

Cena: 750 Kč

Místo konání: Středisko služeb školám Brno, Hybešova 15, 602 00 Brno

Kontaktní osoba: Mgr. Ivana Smejkalová, smejkalova@sssbrno.cz, te.: 543 426 047

Uzávěrka přihlášek: 31. 5. 2016

Číslo akce: 4697

 

 

 

Připojené soubory

Připojené soubory

Související dokumenty