Seminář je určen pro začínající vedoucí školních jídelen a hlavní kuchařky. Přednáška je zaměřena na legislativu (podrobný výklad vyhlášky o školním a závodním stravování), co je to správná výživa, pestrost, skladba a frekvence podávaných jídel, současné hygienické předpisy (zásady osobní a provozní hygieny, HACCP). Přednáška obsahuje sedm tematických částí. Po absolvování semináře vedoucí školní jídelny získá ucelené informace a postupy pro správný chod školní jídelny.
Přednáška obsahuje sedm tematických částí. Po absolvování semináře vedoucí školní jídelny získá ucelené informace a postupy pro správný chod školní jídelny.
1) Legislativa stravovacího provozu
2) Hygienické požadavky na provoz
3) Aktualizace systému HACCP
4) Nutriční doporučení (viz. Rádce č. 1)
5) Plnění spotřebního koše (viz. Rádce č. 2)
6) Normování potravin (viz. Rádce č. 3)
7) Doplňková činnost
Číslo akce: |
AK01759 |
||
Stav kurzu: |
veřejné |
||
Název pro certifikát: |
Seminář pro začínající vedoucí školních jídelen |
||
Kategorie: |
|
||
Odpovídá: |
Jana Daňková - Středisko služeb školám a Zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků Brno, příspěvková organizace |
||
Určeno: |
Seminář je určen pro začínající vedoucí školních jídelen a hlavní kuchařky. Přednáška je zaměřena na legislativu (podrobný výklad vyhlášky o školním a závodním stravování), co je to správná výživa, pestrost, skladba a frekvence podávaných jídel, současné hygienické předpisy (zásady osobní a provozní hygieny, HACCP). |
||
Místo konání: |
SSŠ Hybešova 15, Brno |
||
Termín: |
|
||
Cena: |
800 Kč |
||
Kapacita: |
14 |
||
Přihlášky: |
Do 29.3.2018 |
||
Podatelna: |
|||
Rozsah hodin: |
5 |
||
Organizátor: |
Středisko služeb školám a Zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků Brno, příspěvková organizace |
||
Lektoři: |
|
||
Číslo akreditace: |
není akreditováno |
JM ŠKOLY | portál o školství v Jihomoravském kraji | © 2007 - 2022 Vzdělávací institut pro Moravu | Zásady zpracování osobních údajů
realizace dat