Seminář je určen pro vedoucí školních jídelen a hlavní kuchařky. Přednáška obsahuje hned několik tematických částí, kdy získáte ucelené informace a shrnutí všeho důležitého pro správný chod školní jídelny. Získané informace můžete využít v praxi ihned nebo se začátkem nového školního roku. Anotace v příloze.
1. Jídelníček aneb jíme i očima
- hlavní zásady pro sestavování jídelníčku
- technologické úpravy pokrmů
- pitný režim v mateřských školách
- výživa a význam živin u dětí předškolního a školního věku
2. Hospodaření školní jídelny
- kalkulace ceny oběda
- hospodaření s finančním limitem
- doplňková činnost
3. Spotřební koš
- nutriční doporučení
- chyby ve spotřebním koši
- ruční výpočet spotřebního koše (snadná kontrola)
JM ŠKOLY | portál o školství v Jihomoravském kraji | © 2007 - 2022 Vzdělávací institut pro Moravu | Zásady zpracování osobních údajů
realizace dat