Vloženo: 20.05.2019 09:20
Autor: Oldřich Vybíral

Organizace

Veřejná informační služba, spol. s r.o.

Popis akce

  • Typ akce: vzdělávací
  • Začátek: 06.06.2019
  • Konec: 06.06.2019
  • Místo: Praha, U Krbu 521/45, 108 00
  • Střední odborné učiliště gastronomie

Jedná se o První praktické workshopy, kde bude kladen důraz na praktické využití probírané problematiky v reálném provozu. Účastníci si sami vyberou časy a témata, která je nejvíce zajímají a poskládají si tak seminární den přímo pro sebe na míru.

Co si účastníci odnesou:
Naučíme Vás počítat kalkulace cen. Provedeme Vás hygienickým auditem přímo v prostorách jídelny. Odpovíme na časté otázky z pracovního práva. Poradíme, jak sestavit vyvážený bezmasý oběd. Prozradíme jednoduché postupy, se kterými pro Vás bude řízení jídelny hračkou.

Kde a kdy se akce uskuteční:
6. 6. 2019 v Praze - SOU Gastronomie , U Krbu 521/45, Praha 10 – Malešice.

Více informací a přihlášku naleznete zde:
https://aspos.cz/doc/prvni-prakticke-seminare-aspos-102/doc-msg-public.htm

Jsme přesvědčeni, že tento nový koncept přinese vedoucím nejen nové znalosti, ale hlavně novou vlastní zkušenost získanou praktickým nácvikem všech dovedností přímo na místě.

Pro bližší informace jsem Vám kdykoliv k dispozici.

Kontakt:
Denisa Tekielová
tekielova@visplzen.cz
Veřejná informační služba, spol. s r.o., Farského 14, 326 00, Plzeň
telefon: 377 457 330 | e-mail: info@visplzen.cz
http://www.visplzen.cz